• Transport Gratuit la comenzi peste 200 lei
  • Lentile antireflex GRATIS
0

Cosul Tau este Gol

Ochelari de Vedere
  • Dama-vedere

    Dama

  • Barbati-vedere

    Barbati

  • Ochelari de Soare
  • Dama-soare

    Dama

  • Barbati

  • Premium Brands
  • Logo Tom Ford Eyewear
  • Logo Silhouette eyewear
  • Logo Police Eyewear
  • Logo Roberto Cavalli
  • Logo Guess Eyewear
  • Logo Furla Eyewear
  • Logo Nina Ricci Eyewear
  • Logo Blumarine eyewear
  • Logo Gant Eyewear
  • Logo Escada Eyewear
  • Ochelari de Schi
  • banner ochelari de schi
  • De ce ochelarii de vedere au nevoie de lentile care ofera protectie impotriva luminii albastre

    17 ianuarie, 2020 3 min de citit

    protectie lumina albastra
    poza digital 1
    poza digital 2
    poza digital 3
    poza digital 4

    OCHELARI DE VEDERE CU PROTECTIE LA LUMINA ALBASTRA

    Una dintre principalele surse de lumina HEV din viata noastra, este lumina daunatoare Albastra-Violet emisa de dispozitivele digitale. De la televizoare la tablete, calculatoare si telefoane, ne expunem constant la lumina albastra artificiala. Purtand ochelari de vedere cu lentile cu protectie ultra blue, limitam cantitatea de lumina albastra care intra in ochii tai, facand astfel timpul petrecut la calculator mai placut.

    Grafic-HEV-Lumina-Albastra-1800x800

    LUMINA HEV

    Lungimea de unda a luminii vizibile este intre 380 si 700 nm. Lumina vizibila de mare intensitate (HEV) 415-455 nm este daunatoare ochilor. Aceasta include si lumina Albastra-Violet emisa de dispozitivele digitale. De la Netflix la Facebook, petrecem aproximativ 10 ore pe zi consumand media digitala, expunandu-ne astfel ochii la lumina Albastra-Violet.


    Tratament Lentile Ultra Blue

    lumina albastra calculator

    Filtreaza La Lumina Albastra

    protectie uv

    Protectie UV

    rezistente la zgarieturi

    Rezistente La Zgarieturi

    curatare usoara

    Curatare Usoara

    antistatice

    Antistatice

    oleofob

    Oleofobe

    Stiati Ca : 

    Lentilele Ultra Blue ofera protectie pe toata durata zilei impotriva luminii albastre si a oboselii oculare
    Peste 73% dintre noi avem dureri de cap si oboseala oculara din cauza incordarii ochilor.
    Ne verificam telefoanele de 150 de ori pe zi sau odata la fiecare 6,5 minute.
    10+ ore pe zi expunere la lumina albastra, de la diferite dispozitive.

    Te simti ametit? Se poate sa fie din cauza dispozitivului tau digital.

    In zilele noastre, dispozitivele digitale joaca un rol important. Ele ne ajuta sa ne contectam cu persoanele importante din jurul nostru, in cele din urma. Ecranele digitale ne lasa sa facem totul, de la a trimite mesaje unui coleg de scoala de pe telefonul tau mobil pana la a trimite un email important catre supervizorul tau. Ne ajuta sa avem o relatie profesionala si prietenoasa la locul de munca, si atunci cand este momentul potrivit, ne ajuta sa ne relaxam! Iubitorii de filme, de retelele de socializare, fanii de jocuri video de toate varstele, toti folosesc dispozitivele digitale pentru a-si atinge tintele. Cu toate acestea ei trebuie sa stie ca trebuie sa fie atenti la un lucru. Ecranele digitale de toate tipurile emit o lumina albastra speciala. Spre deosebire de alte tipuri de lumina, lumina albastra ne poate obosi foarte tare si face rau ochilor nostrii. Solutia??? Trateaza-ti ochii cu lentile speciale care blocheaza lumina albastra.

    baiat care se uita la un dispozitiv digital

    Ce fac lentilele cu protectie la lumina albastra?

    O lentila cu tratament Ultra Blue respinge lumina albastra si aceasta nu mai intra in ochii tai. S-ar parea ca diferenta este mica, dar acest tratament al lentilei, care abia se vede, are un impact foarte mare in blocarea razelor de lumina albastra.. Este destul de puternic pentru a-ti apara ochii de efectele negative ale luminii albastre, in acelasi timp poti vedea celelalte lumini cu acuratete.

    De ce sunt importante?

    Expunerea indelungata la lumina albastra poate duce la aparitia unor efecte secundare neplacute. Una dintre ele fiind perturbarea programului de somn. Atunci cand lumina albastra iti penetreaza corneea, reduce cantitatea de melatonina pe care corpul tau o produce. Lumina puternica a telefonului tau iti convinge corpul ca inca este ziua. Acest lucru va impiedica sa va odihniti corect. Aveti un prieten sau membru de familie, a carui munca se invarte in jurul unui calculator? Intrebati-l pe el si o sa va spuna. Un amestec persistent de somnolenta si neliniste este comun oamenilor care lucreaza ore indelungate la un computer.

    Durerile de cap si momentele de dezorientare sunt simptome tot mai intalnite. Cu totii le-am experimentat la un moment dat in viata noastra. Dupe ce lucrezi la calculator cateva ore, te ridici in picioare si privesti in jur. In acel moment totul in jurul tau apare in ceata si iti este greu sau focusezi. Datorita expunerii indelungate la lumina albastra este foarte dificil pentru noi sa mai receptionam alte tipuri de lumini. Acest lucru ne poate afecta vederea negativ pe termen scurt cat si lung.

    fata care se uita la un dispozitiv digital

    Echipandu-ti ochelarii tai preferati cu lentile cu tratament ultra blue, poate anula toate aceste efecte. Limitand cantiatea de lumina albastra care patrunde in ochii tai, corpul poate produce melatonina la un nivel normal, ceea ce inseamna un program de somn mult mai stabil. Daca petreci o mare perioada de timp lipit de un monitor, atunci acest upgrade este perfect pentru tine.

    Merita sa faci acest Upgrade?

    Folosind aceste lentile, reduci semnificativ efectele secundare ale expunerii indelungate la lumina albastra. Pe langa ca iti tii ochii odihniti in timpul serviciului, acste lentile au aplicate si un strat antireflex. Acesta blocheaza reflexiile, ceea ce ajuta foarte mult in timpul condusului, in special noaptea. Nu sunt buni doar pentru profesionisti, cat si pentru copii. Protejand ochii de la varste mici, poti incetini drastic procesul de imbatranire al ochilor. Sunt foarte versatile pentru toti si o investitie excelenta. 

    Lasa un comentariu

    Comentariul va fi aprobat inainte sa fie publicat.

    Lentile Hoya Hi-Vision BlueControl

    Lentile Hoya Hi-Vision BlueControl

    19 mai, 2021 1 min de citit

    Citeste mai mult
    Lentile heliomate Hoya Sensity 2 si Sensity Dark

    Lentile heliomate Hoya Sensity 2 si Sensity Dark

    18 mai, 2021 2 min de citit

    Citeste mai mult
    banner-Cum sa-ti protejezi ochii de razele UV

    Cum sa-ti protejezi ochii de razele UV

    11 martie, 2021 2 min de citit

    Problemele cauzate de soare sunt un subiect serios. Și, deși majoritatea dintre noi suntem ...
    Citeste mai mult

    Select Lens and Purchase