• Transport Gratuit la comenzi peste 200 lei
 • Lentile antireflex GRATIS
0

Cosul Tau este Gol

Ochelari de Vedere
 • Dama-vedere

  Dama

 • Barbati-vedere

  Barbati

 • Ochelari de Soare
 • Dama-soare

  Dama

 • Barbati

 • Premium Brands
 • Logo Tom Ford Eyewear
 • Logo Silhouette eyewear
 • Logo Police Eyewear
 • Logo Roberto Cavalli
 • Logo Guess Eyewear
 • Logo Furla Eyewear
 • Logo Nina Ricci Eyewear
 • Logo Blumarine eyewear
 • Logo Gant Eyewear
 • Logo Escada Eyewear
 • Ochelari de Schi
 • banner ochelari de schi
 • Cerere de Retur

                             

  POLITICA SI CONDITIILE DE RETURNARE A PRODUSELOR :

  Comenzile facute pe ochelaridirect.ro se pot returna in termen de 30 zile calendaristice cu exceptia comenzilor complete de ochelari de vedere. Taxa de retur este este suportata de cumparator.

  Comenzile complete ochelari de vedere (rama+lentile) nu se pot returna conform OU nr. 34/2014, art. 16, lit. C. Acestea sunt considerate produse finite personalizate conform specificatiilor clientului. Vezi mai multe detalii aici)

   

  Clientul isi asuma raspunderea asupra corectitudinii datelor gasite pe reteta si confirma faptul ca datele introduse in reteta sunt corecte si nu sunt mai vechi de 1 AN

   

  In cazul returnarii unui produs in termenul legal de 14 zile lucratoare, (valabil doar pentru ochelari de soare, rame de ochelari, accesorii si lentile) puteti opta pentru returnarea banilor sau schimbarea cu un alt produs. Daca produsul este mai scump se achita catre ochelaridirect.ro diferenta de pret. Produsul nou va fi livrat doar dupa ce clientul/utilizatorul va returna produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului, ori dupa caz a produsului plus diferenta de valoare, se va face in cel mult 14 zile lucratoare de la retur. Produsul se va returna in ambalajul initial , cu factura originala si certificatul de garantie.

  Livrarea unui produs altul decat cel solicitat trebuie anuntata imediat, iar clientul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita rambursarea integrala a contravalorii produsului sau inlocuirea acestuia cu altul la fel sau nu. In cazul in care se doreste inlocuirea produsului cu altul de o valoare mai mare consumatorul trebuie sa plateasca diferenta de valoare. In acest caz costurile de retur si de transport al produsului inlocuitor vor fi suportate in totalitate de magazinul ochelaridirect.ro. După finalizarea cererii de retur, și aprobarea acesteia, veți primi un email cu datele de retur, aceeasi adresa de la care s-a expediat produsul. Produsul trebuie returnat in regie prorie, costurile fiind suportate de cumparator. Va rugam sa nu expediati produsele in regim ramburs. Pentru restituirea banilor va rugam sa ne trimiteti pe adresa comenzi@ochelaridirect.ro codul IBAN si numele titularului contului in care doriti sa va returnam banii. In cazul platii online banii vor fi returnati in contul din care s-a facut plata.

   

  GARANTIA PRODUSELOR

   

  SC OME Optics C.R.M. , in calitate de vanzator/producator de ochelari de vedere la comanda, acorda o garantie de 24 de luni pentru produsele vandute prin intermediul magazinului www.ochelaridirect.ro . Aceasta garantie se acorda de la data livrarii produsului catre cumparator/utilizator, in conditiile respectarii instructiunilor de utilizare descrise mai jos :

  Conditii de acordare a garantiei :

      Garanţia acordată se referă strict la produsul achiziţionat.

  Perioada de garanţie începe de la data livrarii produsului de catre curier. Cumpărătorului i se garantează că produsul va fi reparat gratuit, în cazul defectării acestuia în condiţiile normale de utilizare pe durata perioadei de garanţie. Înlocuirea produsului se va face numai atunci când repararea nu este posibilă. Orice reparare sau înlocuire va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord între ochelaridirect.ro și cumpărător conform legii 449/2003, în termen de maxim 15 zile calendaristice.

  La solicitarea acordării garanţiei, cumpărătorul este obligat ca, împreună cu produsul defect, să trimită o copie a facturii și certificatului de garanție primite în colet împreună cu ochelarii. 

  Ochelaridirect.ro  înregistrează defecţiunile ce fac obiectul garanţiei în anexa de la certificatul de garanţie. Produsele sau părţile defecte, înlocuite în garanţie, trec în patrimoniul ochelaridirect.ro .

  .

  Nu face obiectul prezentei garanţii prescripţia optometrică prezentată de purtător, pe baza căreia a fost livrat produsul, ochelaridirect.ro nefiind în niciun fel răspunzătoare pentru corectitudinea datelor înscrise în prescripţia optometrică.

  Deasemeni nu mai fac obiectul prezentei garantii lentilele si alte produse oferite de catre OchelariDirect.ro cu titlu GRATUIT in urma diferitelor Promotii si Oferte practicate pe site.

   

  Situatii in care acordarea garantiei este anulata :

   

  utilizatorul nu prezintă documentele doveditoare platii, factura comanda

  intervenţii sau reparaţii executate asupra produsului de către firme și persoane, altele decât personalul calificat al magazinelor OchelariDirect.ro sau Optica Direct;

  datele si modelul de pe produs nu corespund cu datele de pe certificatul de garantie si factura

  schimbarea stării originale a produsului prin forte mecanice sau de alta natura.

   

  Urmatoarele defecte nu sunt acoperite de garantie :

  defecte generate de zgârieturi, deformări, fisuri, distrugeri parţiale sau totale in urma aplicarii unor forte mecanice;

  defecte generate de nerespectarea de către cumpărător/utilizator a condiţiilor de manipulare, transport, păstrare și utilizarea produsului prevăzute în instrucţiunile de utilizare ce însoţesc produsul si enumerate mai jos;

  defecte de orice fel ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, loviturilor, vibraţiilor.

   

  INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE A OCHELARILOR DE VEDERE/SOARE :

   

  Ochelarii nu sunt destinaţi pentru a fi utilizaţi în condiţii extreme care ar putea duce la deterioarea lor (zgâriere, rupere, îndoire, sfărâmare, topire) şi care ar putea pune în pericol integritatea sau sănătatea utilizatorului; privirea directă a soarelui sau a surselor de lumină excesivă, lucrul în zone în care există substanţe chimice agresive, etc.

  Durata medie de utilizare a produsului: 24 luni.

  Asezati intodeanua ochelarii cu bratele pliate, niciodata cu fata convexa a lentilelor in jos.

  Este de preferat sa ii asezati in toc.

  Nu lasati niciodata ochelarii expusi unor surse de caldura.(bordul autoturismului,abur,etc.)

  Nu purtati ochelarii in loc de panglica pe cap.

  In caz de alergii folositi numai rame antialergice.

  Nu va asezati pe ochelari si nu bruscati ramele.

  Spalati lentilele zilnic sub jet de apa sau folositi solutie si stergeti-le cu laveta sintetica.

  Nu utilizati niciodata produse chimice ( solventi organici sau detergenti de orice fel )

  pentru a mentine proprietatile optice si mecanice ale lentilei.

  Scoateti intodeauna ochelarii de la ochi cu ambele maini.

  Ramele metalice nu se recomanda a fi purtate in medii cu aciditate ridicata.

   

  *Va rugam sa nu expediati coletul in regim ramburs si nu inainte de a primi confirmarea acceptarii cererii de retur.

  Select Lens and Purchase