Din cauza masurilor luate in combaterea pandemiei pot aparea intarzieri la livrari

0

Cosul Tau este Gol

FORMULAR DE RETUR

CUM RETURNEZ?

Introduceti numele si prenumele, numarul comenzii si adresa de email in campurile de mai jos. Specifica in mesaj care sunt produsele pe care vrei sa le returnezi. Veti primi un email de confirmare cu detaliile de returnare odata ce aceasta este acceptata. 

CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR!

Poti returna produsele pana la 30 de zile de la intrarea in posesie. Ochelarii de vedere completi (rama+lentile) si lentilele de contact nu se pot schimba sau returna conform OU nr. 34/2014, articolul 16, aliniat C. Acestea sunt considerate produse finite personalizate conform specificatiilor clientului. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati pagina de retur si garantii aici.

Acestea trebuie sa fie in starea originala.

Produsele trebuie sa fie nepurtate si fara urme de folosinta.

Acestea trebuie sa fie in pachetul original si cu toate etichetele.

Produsele oferite Gratuit nu se pot schimba sau returna!

COSTURILE DE RETURNARE?

Costurile de returnare sunt de 15 Lei. Sunteti direct raspunzator de costurile de returnare.

Noi vom solicita firmei de curierat sa preia coletul de la adresa din contul dumneavoastra de pe Ochelaridirect.ro sau de la orice alta adresa pe care va rugam sa ne-o comunicati. Acest serviciu implica un cost de 15 lei, bani care vor fi retinuti din suma care urmeaza sa va fie returnata.

Daca doriti sa optati pentru transportul pe cont propriu al coletului pana la sediul nostru, adresa de livrare este : Strada Stadionlui Nr 2, Complex Bartolomeu (Optica Medicala), Brasov 500064

*Va rugam sa nu expediati produsele fara sa completati in prealabil formularul de retur si de a primi un raspuns favorabil de la noi. Nu trimiteti coletele cu ramburs. In aceste cazuri coletele vor fi refuzate.

CAT DE REPEDE VOI PRIMI BANII INAPOI?

Imediat dupa primirea si inspectarea returului veti primi un email da notificare in care va vom anunta daca cerera dvs a fost aprobata sau nu. Daca cerera de returnare este aprobata atunci banii vor fi inapoiati direct in contul platitor sau in cazul platii ramburs in contul specificat de dvs. in termen de maxim 14 Zile de la primirea returului.