• Transport Gratuit la comenzi peste 200 lei
 • Lentile antireflex GRATIS
0

Cosul Tau este Gol

Politica de Confidentialitate

Consimtamantul dumneavoastra

 

Protejarea datelor personale :

Datele cu caracter personal colectate sunt folosite in scopul rezolvarii comenzilor dumneavoastra, livrarii produselor, intocmirii actelor financiare legale si pentrua va informa in mod oportun asupra rezolvarii acestora. De asemenea, vor fi folosite pentru a va putea oferi informatii permanente despre noi oportunitati, oferte noi si alte informatii de specialitate din domeniu.

OME Optics C.R.M. Srl prin OchelariDirect garanteaza siguranta datelor dumneavoastra personale si ca acestea nu vor fi date catre terte parti si vor fi folosite strict in scopul pentru care au fost introduse. Datele de contact si adresele de email vor fi folosite doar de catre ochelaridirect in urmatoarele scopuri :

 • Pentru a tine la curent utilizatorul cu promotiile si produsele noi adaugate in stoc
 • Preluarea si administrarea comenzilor, evolutia si status-ul acestora
 • Transmiterea de mesaje administrative, actualizari in termini si conditii etc

 Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice OME Optics C.R.M. Srl are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. 

Conform cerintelor noului Regulament al Uniunii Europene nr.679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC OME Optics C.R.M. SRL se angajeaza sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Pentru exercitarea drepturilor sau pentru orice alte solicitari legate de datele personale prelucrate de SC OME Optics C.R.M. SRL, clientii se pot adresa in acest sens direct ofiterului responsabil cu protectia datelor, cu cerere scrisa trimisa la adresa Str. Stoica Popovici Nr.7, Cristian 507055, Brasov sau pe adresa de email contact@ochelaridirect.ro. Orice solicitare va primi raspuns intr-un termen ce nu poate depasi 30 de zile calendaristice.

Drepturile utilizatorului :

 • dreptul la informare (operatorul este obligat să încunoştinţeze persoana vizată cu
  privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
 • dreptul de acces la date (inclusiv procedura exactă de urmat, adresa de e-mail
  folosită);
 • dreptul de intervenție asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de
  remediere prevăzută în site); orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la
  operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a
  căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau
  inexacte;
 • dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment ca
  datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări
  automate;
 • dreptul de a se adresa justiţiei.
 • modalitatea de exercitare a drepturilor utilizatorilor se va face prin e-mail sau in scris.