• Transport Gratuit la comenzi peste 200 lei
 • Lentile antireflex GRATIS
0

Cosul Tau este Gol

Ochelari de Vedere
 • Ochelari de Soare
 • Lentile de Contact
 • Ochelari de Schi
 • banner ochelari de schi
 • 28 mai, 2019 2 min de citit

  forma fata inima

  Ochelari potriviti pentru fata in forma de Inima

  Pometi inalti, frunte lata, conica catre linia maxilarului si barbie sunt caracteristicile fetei in forma de inima.

  Barbia lor este mult mai ingusta decat fruntea, deci trebuie sa alegi ochelari care creeaza un look balansat. Cand alegi ramele trebuie sa tintesti sa minimizezi partea superioare a fetei. Bradley Cooper, Scarlett Johansson, Eva Longoria sunt cateva dintre celebritatile care poarta o fata in forma de inima.

  Citeste mai mult


  forma fata ovala

  Ochelari potriviti pentru fata in forma Ovala

  Fiecare fata este unica prin liniile si unghiurile ei. Daca esti purtator de ochelari de vedere sau soare, pentru ati imbunatati look-ul trebuie sa alegi o pereche de ochelari care se potriveste cel mai bine cu trasaturile fetei tale. Fata ovala este considerata fata cu forma ideala :).

  Frunte ingusta, barbie usor ingustata, linia maxilarului rotunjita si oasele pometilor usor ridicati.

  Citeste mai mult


  forma fata rotunda

  Ochelari potriviti pentru fata in forma Rotunda

  Alegeti cei mai magulitori ochelari si accentuati trasaturile. Formele geometrice vor integra perfect cu trasaturile tineresti ale fetei tale ;).

  In comparatie cu alte forme, aceasta este usor de deosebit intrucat este rotunda cu latime si inaltime egale si nu are unghiuri. Adauga niste claritate acestei fete purtand ochelari cu forme unghiulare.

  Citeste mai mult


  forma fata patrata

  Ochelari potriviti pentru fata in forma Patrata

  Sa-ti stii marimea fetei tale este la fel de important ca si sa-ti cunosti marimea papucilor. Pentru a-ti potrivi perfect papucii, ai nevoie de marimea corecta, similar si pentru a gasi ochelarii perfecti, trebuie sa-ti cunosti marimea si forma fetei.

  Sunt multe forma de fete, dar daca ai unghiuri pronuntate cu dimensiuni similare, lungime si latime, atunci forma fetei tale este una patrata.

  Citeste mai mult


  forma fata triunghiulara

  Ochelari potriviti pentru fata in forma Triunghiulara

  Ochelari sau ramele care ti se potrivesc perfect fetei tale pot fi un accesoriu de moda foarte frumos. Crezi ca ai o fata triunghiulara? Fetele care se ingusteaza graduat de la frunte catre barbie se numesc fete triunghiulare cu baza in sus.

  Partea de sus, fruntea, este prea lata in timp ce partea de jos, barbia, este prea mica si ingusta. Linia ingusta a maxilarului si barbia ascutita sunt forme caracteristici ale acestui tip de forma.

  Citeste mai mult

  Lasa un comentariu

  Comentariul va fi aprobat inainte sa fie publicat.