• Transport Gratuit la comenzi peste 200 lei
  • Lentile antireflex GRATIS
0

Cosul Tau este Gol

28 mai, 2019 2 min de citit

forma fata inima

Ochelari potriviti pentru fata in forma de Inima

Pometi inalti, frunte lata, conica catre linia maxilarului si barbie sunt caracteristicile fetei in forma de inima.

Barbia lor este mult mai ingusta decat fruntea, deci trebuie sa alegi ochelari care creeaza un look balansat. Cand alegi ramele trebuie sa tintesti sa minimizezi partea superioare a fetei. Bradley Cooper, Scarlett Johansson, Eva Longoria sunt cateva dintre celebritatile care poarta o fata in forma de inima.

Citeste mai mult


forma fata ovala

Ochelari potriviti pentru fata in forma Ovala

Fiecare fata este unica prin liniile si unghiurile ei. Daca esti purtator de ochelari de vedere sau soare, pentru ati imbunatati look-ul trebuie sa alegi o pereche de ochelari care se potriveste cel mai bine cu trasaturile fetei tale. Fata ovala este considerata fata cu forma ideala :).

Frunte ingusta, barbie usor ingustata, linia maxilarului rotunjita si oasele pometilor usor ridicati.

Citeste mai mult


forma fata rotunda

Ochelari potriviti pentru fata in forma Rotunda

Alegeti cei mai magulitori ochelari si accentuati trasaturile. Formele geometrice vor integra perfect cu trasaturile tineresti ale fetei tale ;).

In comparatie cu alte forme, aceasta este usor de deosebit intrucat este rotunda cu latime si inaltime egale si nu are unghiuri. Adauga niste claritate acestei fete purtand ochelari cu forme unghiulare.

Citeste mai mult


forma fata patrata

Ochelari potriviti pentru fata in forma Patrata

Sa-ti stii marimea fetei tale este la fel de important ca si sa-ti cunosti marimea papucilor. Pentru a-ti potrivi perfect papucii, ai nevoie de marimea corecta, similar si pentru a gasi ochelarii perfecti, trebuie sa-ti cunosti marimea si forma fetei.

Sunt multe forma de fete, dar daca ai unghiuri pronuntate cu dimensiuni similare, lungime si latime, atunci forma fetei tale este una patrata.

Citeste mai mult


forma fata triunghiulara

Ochelari potriviti pentru fata in forma Triunghiulara

Ochelari sau ramele care ti se potrivesc perfect fetei tale pot fi un accesoriu de moda foarte frumos. Crezi ca ai o fata triunghiulara? Fetele care se ingusteaza graduat de la frunte catre barbie se numesc fete triunghiulare cu baza in sus.

Partea de sus, fruntea, este prea lata in timp ce partea de jos, barbia, este prea mica si ingusta. Linia ingusta a maxilarului si barbia ascutita sunt forme caracteristici ale acestui tip de forma.

Citeste mai mult

Lasa un comentariu

Comentariul va fi aprobat inainte sa fie publicat.