Din cauza masurilor luate in combaterea pandemiei pot aparea intarzieri la livrari

0

Cosul Tau este Gol

29 mai, 2019 2 min de citit

Ochelari sau ramele care ti se potrivesc perfect fetei tale pot fi un accesoriu de moda foarte frumos. Crezi ca ai o fata triunghiulara? Fetele care se ingusteaza graduat de la frunte catre barbie se numesc fete triunghiulare cu baza in sus.

Caracteristici

Partea de sus, fruntea, este prea lata in timp ce partea de jos, barbia, este prea mica si ingusta. Linia ingusta a maxilarului si barbia ascutita sunt forme caracteristici ale acestui tip de forma.

Pentru e echilibra bine formele opteaza pentru o rama care este usor mai lata decat linia maxilarului tau.

Rame potrivite pentru fata in forma triunghiulara

Rame Cateye

Lateralele inaripate ale ramelor cateye creeaza un balans prin minimizarea partii late din partea de sus a fetei. Ajuta la atragerea atentiei catre ochii tai, scotandu-i in evidenta, astfel accentuand cele mai bune parti ale fetei tale.

Ochelari de Vedere

Ochelari de Soare

rame cateye

Rame Clubmaster

Partea larga a clubmaster-ului se echilibreaza bine cu linia maxilarului. Inmoaie trasaturile maxilarului si iti da un look irezistibil. Rama pare mai lata decat fruntea ta ceea ce distrage atentia de la partea cea mai lata a fetei tale. Este un model vintage care merge perfect cu trasaturile tale.

Ochelari de Vedere

Ochelari de Soare

rama clubmaster


De evitat

  • Nu alegeti rame care sunt foarte late doar in partea de sus si foarte inchise la culoare.
  • Ramele cu incrustatii in partea de sus vor atrage atentia asupra fruntii.

Culori de ales

Culori deschise, neutre sau chiar rame transparente vor merge bine cu fetele in forma de triunghi. Roz, portocaliu, lila, alb, gri deschis, beige sau orice rama transparenta vor merge perfect cu o fata triunghiulara.

  • roz
  • portocalie
  • lila
  • gri
  • beige

Tipuri de Rame

Opteaza pentru rame fine din plastic sau acetat ori din metal subtire. Ramele rotunde care arata simplicitate si clasa se potrivesc foarte bine cu forma fetei tale.

Alege Rama


Nu doar fata in forma triunghiulara, avem sugestii de rame si ochelari si pentru fete rotunde, ovale, inima si patrate . Vezi ghidul nostru complet cum sa-ti alegi ochelarii de vedere si ochelarii de soare in functie de forma fetei.

Lasa un comentariu

Comentariul va fi aprobat inainte sa fie publicat.