Din cauza masurilor luate in combaterea pandemiei pot aparea intarzieri la livrari

0

Cosul Tau este Gol

29 mai, 2019 3 min de citit

Fiecare fata este unica prin liniile si unghiurile ei. Daca esti purtator de ochelari de vedere sau soare, pentru ati imbunatati look-ul trebuie sa alegi o pereche de ochelari care se potriveste cel mai bine cu trasaturile fetei tale. Fata ovala este considerata fata cu forma ideala :).

Caracteristici

Frunte ingusta, barbie usor ingustata, linia maxilarului rotunjita si oasele pometilor usor ridicati.

Fata ovala poate purta aproape orice model de ochelari. Fata ovala ofera proportii balansate ceea ce o face cea mai potrivita dintre toate celelalte. Totusi nu poti alege cu ochii inchisi si sa te astepti ca ochelarii sa-ti vina perfect. Trebuie sa fi foarte vigilent atunci cand iti alegi ochelarii. pentru a crea un balans natural, alege cele mai potrivite rame. Vom descoperi misterul impreuna, care rame sunt cele mai potrivite pentru o fata cu trasaturi ovale.

Rame potrivite pentru fata in forma ovala

Rame Patrate

Una dintre cele mai populare forme de rame care se potriveste bine este cea patrata. Acest tip de rama adauga contrast si imbunatateste look-ul per total. Ramele vintage de tip patrate sunt potrivite pentru fetele alungite. Desi sunt multe alte forme care se potrivesc foarte bine cu norocoasa fata ovala, acestea se potrivesc cel mai bine.

Ochelari de Vedere

Ochelari de Soare

rame patrate

Rame Rectangulare

Dupa ramele patrate, o alta forma clasica care se potriveste bine cu fata ovala sunt ramele rectangulare. Fetele ovale sunt mai lungi decat late iar ramele dreptunghiulare sunt mai late decat inalte astfel creeand un contrast perfect. Acest tip de rame sunt perfecte pentru un look profesional si de business.

Ochelari de Vedere

Ochelari de Soare

rama cateye

Rame Aviator

Stilul pilot este perfect pentru fete mai lungi. Ramele aviator sunt de obicei mai late ceea ce face fata sa para mai scurta, creand astfel un balans perfect. Ramele sunt mai late in jurul ochilor. Poti face un look trendy sa arate mai sportiv cu o pereche de ochelari aviator.

Ochelari de Vedere

Ochelari de Soare

rame ovale

Rame Rotunde

Fetele ovale pot purta pana si ochelari de vedere sau de soare otunzi. Ochelarii retro rotunzi vor functiona perfect pentru tine. Chiar si cei oversized vor merge perfect cu liniile fetei tale. Aceasta forma de fata este putin rotunjita, deci purtand ochelari perfect rotunzi v-a creea balansul necesar. Ramele wayfarer se vor potrivi deasemenea cu fetele ovale.

Ochelari de Vedere

Ochelari de Soare

rama Clubmaster

De evitat

  • Rame care acopera prea mult din fata
  • Rame prea mici doarece vor pune in evidenta fata si o vor face sa para mai lunga 
  • Rame care distrug echilibrul natural

Culori de ales

Joaca-te cu culori si texturi care te ajuta sa iesi in evidenta. Alege culori care se potrivesc tonului pielii si al ochilor. Rame cu culori de auriu, lila, mov sau maro se potrivesc cel mai bine cu ochii albastrii sau verzi. Culorile calde merge foarte bine cu ochii maro. Griul si verdele merg foarte bine cu ochii caprui.

  • gold
  • lila
  • mov
  • maro
  • verde

Tipuri de Rame

Ramele indraznete te vor ajuta sa pastrezi balansul. Daca fata ta este mica vor merge bine ramele de tip semirama sau fara rama, iar daca fata ta este mai lunga si mai mare ramele intregi vor arata mai bine.

In cele din urma fata universala are cele mai multe variante din care poate alege. Aproape orice rama poate imbunatati aspectul si look-ul dar alegand rama corecta te va face sa arati fabulos.

Alege Rama


Nu doar fata in forma ovala, avem sugestii de rame si ochelari si pentru fete rotunde, inima, triunghiulare si patrate . Vezi ghidul nostru complet cum sa-ti alegi ochelarii de vedere si ochelarii de soare in functie de forma fetei.

Lasa un comentariu

Comentariul va fi aprobat inainte sa fie publicat.