Din cauza masurilor luate in combaterea pandemiei pot aparea intarzieri la livrari

0

Cosul Tau este Gol

29 mai, 2019 2 min de citit

Alegeti cei mai magulitori ochelari si accentuati trasaturile. Formele geometrice vor integra perfect cu trasaturile tineresti ale fetei tale ;).

Caracteristici

Obraji plinuti, frunte lata si barbia rotunjita definesc fata rotunda.

In comparatie cu alte forme, aceasta este usor de deosebit intrucat este rotunda cu latime si inaltime egale si nu are unghiuri. Adauga niste claritate acestei fete purtand ochelari cu forme unghiulare.

Rame potrivite pentru fata in forma rotunda

Rame Rectangulare

Ascute putin trasaturile moi ale fetei tale si fa-o sa para mai alungita purtand rame rectangulare. Fata rotunda care pare micuta si grasuta datorita dimensiunilor egale va arata mai alungita si mai ingusta purtand rame rectangulare.

Ochelari de Vedere

Ochelari de Soare

rame rectangulare

Rame Cateye

Ramele unghiulare in forma cateye, sunt foarte chic si se potrivesc perfect cu fata in forma rotunda. Ramele curbate in sus distrag atentia instantaneu. Acest tip de rama iti fac fata sa arate mai ingusta si mai lunga, accentuand liniile naturale al fetei.

Ochelari de Vedere

Ochelari de Soare

rama cateye

Rame Wayfarer

Unghiurile accentuate ale ramelor wayfarer balanseaza cu liinile moi ale unei fete rotunde. Acest stil vogue este perfect pentru a adauga eleganta fetelor rotunde. Forma wayfarer nu accentueaza liniile rotunde ale fetei. Bratele strasnice completeaza foarte bine cu forma fetei si adauga si un strop de stil tinutei.

Ochelari de Vedere

Ochelari de Soare

rame wayfarer

Rame Patrate

O forma geometrice cu lungime si latime egale se potriveste perfect cu alta forma cu dimensiuni egale. Ramele patrate cu colturi ascutite se potrivesc cel mai bine cu o fata rotunda fara colturi. Forma patrata este in acelasi timp geeky cat si stilata, deci este o varianta buna de ales.

Ochelari de Vedere

Ochelari de Soare

rama patrata

De evitat

  • Rame mai mici sau inguste pentru ca vor face fata sa para mai plina
  • Rame rotunde , acestea vor face fata ta sa para si mai rotunda 
  • Ramele foarte groase, acestea facand fata sa arata mai mica

Culori de ales

Culorile de nuante inchise cum ar fi negru, maro sau tortoise merge foarte bine. Ramele cu printuri, incrustari si culori aprinse se potrivesc deasemenea foarte bine.

  • neagra
  • maro
  • tortoise
  • galbena
  • rosie

Tipuri de Rame

Alege ramele cu punte nazala subtire, transparenta sau de culoare in contrast deoarece creeaza o iluzie de ochi mai departati. Puntea nazala ajustabila face mai usoara reglarea ramelor sa nu stea asezata pe obraji. Ramele de tip intreaga sau semirama sunt o buna optiune.

In consecinta toti obrajorii plinuti arata bine daca opezi pentru rame cu unghiuri pronuntate. Alegerea potrivita a ramei iti va da incredere si un look mai bun.

Alege Rama


Nu doar fata in forma rotunda, avem sugestii de rame si ochelari si pentru fete inima, ovale, triunghiulare si patrate . Vezi ghidul nostru complet cum sa-ti alegi ochelarii de vedere si ochelarii de soare in functie de forma fetei.

Lasa un comentariu

Comentariul va fi aprobat inainte sa fie publicat.