Din cauza masurilor luate in combaterea pandemiei pot aparea intarzieri la livrari

0

Cosul Tau este Gol

29 mai, 2019 2 min de citit

Sa-ti stii marimea fetei tale este la fel de important ca si sa-ti cunosti marimea papucilor. Pentru a-ti potrivi perfect papucii, ai nevoie de marimea corecta, similar si pentru a gasi ochelarii perfecti, trebuie sa-ti cunosti marimea si forma fetei. Sunt multe forma de fete, dar daca ai unghiuri pronuntate cu dimensiuni similare, lungime si latime, atunci forma fetei tale este una patrata.

Caracteristici

Fata patrata este caracterizata prin fruntea lata, o linie bine definita a maxilarului si o barbie patrata.

Fruntea si barbia sunt proportionale si bine definite, pentru a anula proportiile unghiulare alege rame care inmoaie trasaturile. Este atragator sa ai fata patrata deoarece linia proeminenta a maxilarului te face foarte fotogenic. Multe vedete de film si modele au fata patrata. Super modelul din Australia Miranda Kerr arata uimitor cu aceasta forma. Angelina Jolie face deasemenea parte din liga celor cu fata patrata.

Rame potrivite pentru fata in forma patrata

Rame Rotunda

Ramele rotunde creaza balanta perfecta facand liniile ascutite ale fetei mai moi. Contrasteaza liniile drepte si face ca fata sa para mai lunga. Ramele slim si rotunde vor atrage atentia de la liniile pronuntate ale fetei creand un balans perfect.

Ochelari de Vedere

Ochelari de Soare

rame rotunde

Rame Ovale

Pentru o fata patrata, ramele ovale sunt cel mai sigur pariu. Ca si ramele rotunde, acstea inmoaie trasaturile fetei si in acelasi timp fac ca aceasta sa para mai lunga. Ramele ovale sunt mai late si mai mici pe inaltime. Acestea creeaza un look profesional si se potrivesc aproape la orice tinuta.

Ochelari de Vedere

Ochelari de Soare

rama ovala

Rame Cateye

Regula generala atunci cand iti cumperi ochelari de vedere sau de soare, este sa optezi pentru forme opuse formei fetei tale. Odata ce fata patrata are proportii apropiate , de latime si inaltime, ramele cateye vor ajuta sa adaugi lungime fetei tale. Cateye este o rama perfecta pentru fetele cu proportii mari in partea de jos, cum ar fi cea patrata.

Ochelari de Vedere

Ochelari de Soare

rame wayfarer


De evitat

  • Rame patrate sau rame geometrice puternic conturate care ar duce la pronuntarea formelor unghiulare ale fetei in loc sa le inmoaie.
  • Rame care indreapta linia maxilarului

Culori de ales

Ramele de culori aprinse si deschise pot ajuta la distragerea atentiei de la liniile proeminente ale fetei. Culori ca roz, albastru, rosu si mov pot fi o alegere perfecta. Culorile neutre ca beige sau ramele transparente pot deasemnea sa balanseze liniile si unghiurile fetei.

  • roz
  • albastra
  • rosie
  • mov
  • beige

Tipuri de Rame

Opteaza pentru rame fine si fara margini ascutite. Ramele mai late vor creea iluzia de fata mai ingusta, deci opteaza pentru rame mai late si mai mici in inaltime. Rame fine din plastic sau ramele pe fir (semirame) vor arata foarte bine. Se zice ca fetele patrate ar fi fete puternice ;).

Trasaturile lor aparte si linia maxilarului le pot face incredibil de irezistibile . Ochelarii curajosi vor spori cu siguranta frumusetea lor. :)

Alege Rama


Nu doar fata in forma patrata, avem sugestii de rame si ochelari si pentru fete rotunde, ovale, triunghiulare si inima . Vezi ghidul nostru complet cum sa-ti alegi ochelarii de vedere si ochelarii de soare in functie de forma fetei.

Lasa un comentariu

Comentariul va fi aprobat inainte sa fie publicat.