- 30% REDUCERE la Lentile !

Cod : " VEZI30 " ! / 

Transport GRATUIT peste 200 Lei !

0

Cosul Tau este Gol

Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

 

OME Optics C.R.M. SRL

Sediu Social : Str Stoica Popovici, Nr. 7, Cristian 507055, Brasov

Punct de Lucru / Adresa Corespondenta : Str Stadionului Nr. 2, Brasov 500064, Optica Direct.

CUI : 36653264

Inregistrata la Registrul Comertului: J8/2162/10.10.2016

Detalii Contact :[email protected]

[email protected]

[email protected]

TEL : 0040735219690

Banca Transilvania :Agentia Bartolomeu, Str. Lunga, Nr. 250, Brasov.

Cont Bancar :RO72BTRLRONCRT0370035901

 

 

Termeni de Ansamblu :

Ochelaridirect/Optica Direct/Vanzator/Producator :este denumita in continuare societatea OME Optics C.R.M. SRL

Utilizator/Cumparator/Client/Consumator :este denumita in continuare pesoana fizica sau juridica care finalizeaza o comanda sau se inregistreaza ca membru pe site-ul www.ochelaridirect.ro si care prin procesul de finalizare al contului si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Termeni si Conditii :

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului Ochelaridirectimplica acceptarea acestor termini si conditii, din acest motiv va recomandam sa le citi cu mare atentie.

Ochelaridirectisi asuma dreptul de a face modificari prevederilor din sectiunea Termeni si Conditii

fara o notificare prealabila, dvs aveti obligatia ca si utilizator sa verificati continutul paginii Termeni si Conditii inainte de a utiliza serviciile oferite de noi.

Acceptând Termenii serviciului, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și ne dați acordul pentru a permite oricăreia dintre persoanele minore aflate în întreținerea dumneavoastră să utilizeze acest site. Nu aveți dreptul să utilizați produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nici nu puteți încălca, în utilizarea Serviciului, legile din jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind drepturile de autor). O încălcare sau o violare a oricăruia dintre termeni va avea ca rezultat terminarea imediată a serviciilor oferite catre dumneavoastră.

Imaginile produselor de pe ochelaridirect.ro au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor. Ramele de vedere si ochelarii de soare sunt noi si vin insotite de un toc si laveta, acestea putand fi diferite ca model sau culoare fata de ceea ce este prezentat pe site-ul Ochelaridirect.Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să urmăriți modificările efectuate pe site.

Inregistrarea ca membru :

Pentru a putea comanda de pe site -ul Ochelaridirect.roprodusele noastre trebuie sa va inregistrati ca membru sau ca si client nou. Pentru a va inregistra aveti nevoie de un nume de utilizator (adresa de email sau nr de telefon) si de o parola. Pentru toate datele furnizate va asumati raspunderea ca sunt corecte, actuale, adevarate si complete. Deasemeni suntei direct raspuzator pentru pastrarea in siguranta a datelor de utilizator iar orice activitate desfasurata in numele dumneavoastra de utilizator fiind integral sub responsabilitatea dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceste date sunt incorecte sau incomplete ne rezervam dreptul sa blocam accesul, pe o perioada determinate sau nedeterminata, la serviciu fara nici o notificare in prealabil.

 

p> Poti alege urmatoarele modalitati de plata :

 

 1. card de credit/debit.
 2. plată la livrare (nu este valabil pentru comenzile complete de ochelari de vedere rama+lentile)
 3. plată în 4 rate fără dobândă.
 4. transfer bancar

 

 1. a. Daca alegeti sa platiti cu un card bancar veti fi rugate sa introduceti urmatoarele date :

 

 • Numele posesorului de card;
 • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre menționate pe fața cardului, fără spații);
 • Data expirării cardului;
 • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura);
 • Parola 3D secure (dacă aveți un card înrolat în sistemul 3D Secure).

Înainte de a da ultimul click verificați datele introduse. Dacă informațiile furnizate sunt corecte și dacă în contul de card aveți fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veți primi un mesaj de aprobare a tranzacției. Tranzacțiile se vor efectua în lei, indiferent de cardul dumneavoastră, în condițiile agreate cu banca emitentă a cardului. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele securizate MobilPay/NETOPIA SRL. SC OME Optics C.R.M nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

 

 1. Plata la livrare :

 

Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrarea facuta de un angajat al ochelridirect.ro. În cazul livrării produselor de către curier plata se va face catre acesta.

Aceasta modalitate de plata nu este valabila pentru comenzile complete ochelari de vedere (rama+lentile).

 

 1. Plata in rate :

 

Produsele prezente pe ochelaridirect.ro se pot achiziționa în 4 rate fără dobândă prin Card BT, Garanti Bank, Alpha Bank

 

 1. Plata prin transfer bancar :

 

La plata prin transfer bancar comenzile vor fi procesate doar dupa confirmarea platii de catre banca, aceasta perioada poate varia in functie de banca platitoare.

Va rugam folositi urmatoarele date pentru folosirea unui transfer bancar si nu uitati sa specificati la detalii numarul comenzii .

 

Nume : OME Optics C.R.M. Srl

Banca Transilvania :Agentia Bartolomeu, Str. Lunga, Nr. 250, Brasov.

Cont Bancar IBAN :RO72BTRLRONCRT0370035901

 

Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între companie și clienți se va incerca sa se rezolve pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor va fi facuta de instantele competente in conformitate cu legile in vigoare.

 

 

Livrare

Locatie Expediere Tarif Timp Livrare
Romania - Comenzi peste 200 lei Standard GRATIS 1-3 Zile Lucratoare
Romania - Comenzi sub 200 lei Standard 15 lei 1-3 Zile Lucratoare
International N/A N/A N/A
 • Livrarea se face prin DPD Curier.
 • Toate preturile afisate pe site-ul ochelaridirect.ro includ TVA.

* Pentru comenzile complete de ochelari de vedere (rama+lentile) la termenul de livrare se mai adauga intre 2-8 Zile lucratoare in functie de tipul si producatorul lentilelor.

Plata

Ochelari Direct iti ofera posibilitatea de a alege ce metoda de plata ti se potriveste mai bine. Poti utiliza una dintre urmatoarele metode:

 • Plata prin card de credit/debit - Acceptam orice card valid MasterCard, Visa sau Maestro.
 • Plata prin card de credit, in rate - Ochelari Direct a obtinut pentru tine posibilitatea de a plati in rate utilizand urmatoarele carduri de cumparaturi:
  • Card Avantaj (Credit Europe)
  • BT Star (Banca Transilvania)
  • Bonus Card (Garanti Bank)
  • Card BRD Finance
  • Alpha Card (Alpha Bank)
 • Transfer Bancar. Dupa ce ai plasat comanda si ai ales aceasta varianta de plata vei primi un email cu datele si contul pentru transfer. Comanda este procesata de indata ce avem confirmarea platii de la banca.
 • * Plata la livrare - daca alegi aceasta metoda de plata, va trebui sa efectuezi plata curierului in momentul livrarii.

 

Comenzile sunt procesate de luni până vineri în intervalul orar 9.00 -18.00.
Comenzile efectuate în afara programului, vor fi procesate a doua zi.
Comenzile efectuate în perioada sărbătorilor legale si weekend vor fi procesate în prima zi lucrătoare.

 

Premiile oferite in urma tombolelor si difertelor promotii derulate de site-ul ochelaridirect.ro nu pot fi schimbate sau inlocuite cu alte modele decat in cazul lentilelor oferite gratuit. Deasemenea, lentilele oferite cu titlu GRATUIT in diferitele promotii si tombole organizate de site-ul nostru nu pot depasi sfera de -+6 si cilindru de -+2. Pt dioptriile care nu se incadreaza in aceasta plaja, castigatorii pot opta pentru alegerea altor dioptrii si sau tip de lentile, acesta fiind obligat sa suporte diferentele de pret aferente.

Produsele aflate in promotie nu beneficiaza de alte oferte sau promotii aflate in desfasurare pe site-ul ochelaridirect.ro

In cazul in care clientii/cumparatorii refuza diferitele promotii si oferte la momentul cumpararii iar produsele au fost deja livrate sau expediate, acestea nu mai pot fi revendicate de catre client, doar in cazul in care acesta este de acord sa plateasca contravaloarea Transportului.

Produsele oferite cu titlu GRATUIT in urma diferitelor Promotii si Oferte practicate de catre OchelariDirect.ro nu se supun GARANTIEI.

Întregul conținut al site-ului (imagini, texte, grafică, logo-uri, baze de date,scripturi) este proprietatea SC OME Optics C.R.M. SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor prevăzută de legea română. Folosirea elementelor enumarate mai sus fără acordul ochelaridirect.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.
Dumneavostră, ca și utilizator, declarați că sunteți de acord cu cele menționate mai sus.

Pentru informații legate de drepturile tale de consumator, te rugăm să apelezi la ANCP (http://www.anpc.gov.ro/) sau pagina Disputelor Online (https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage).

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Consimtamantul dumneavoastra

 

Protejarea datelor personale :

Datele cu caracter personal colectate sunt folosite in scopul rezolvarii comenzilor dumneavoastra, livrarii produselor, intocmirii actelor financiare legale si pentrua va informa in mod oportun asupra rezolvarii acestora. De asemenea, vor fi folosite pentru a va putea oferi informatii permanente despre noi oportunitati, oferte noi si alte informatii de specialitate din domeniu.

OME Optics C.R.M. Srl prin OchelariDirect garanteaza siguranta datelor dumneavoastra personale si ca acestea nu vor fi date catre terte parti si vor fi folosite strict in scopul pentru care au fost introduse. Datele de contact si adresele de email vor fi folosite doar de catre ochelaridirect in urmatoarele scopuri :

 • Pentru a tine la curent utilizatorul cu promotiile si produsele noi adaugate in stoc
 • Preluarea si administrarea comenzilor, evolutia si status-ul acestora
 • Transmiterea de mesaje administrative, actualizari in termini si conditii etc

 Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice OME Optics C.R.M. Srl are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. 

Conform cerintelor noului Regulament al Uniunii Europene nr.679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC OME Optics C.R.M. SRL se angajeaza sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Pentru exercitarea drepturilor sau pentru orice alte solicitari legate de datele personale prelucrate de SC OME Optics C.R.M. SRL, clientii se pot adresa in acest sens direct ofiterului responsabil cu protectia datelor, cu cerere scrisa trimisa la adresa Str. Stoica Popovici Nr.7, Cristian 507055, Brasov sau pe adresa de email [email protected] Orice solicitare va primi raspuns intr-un termen ce nu poate depasi 30 de zile calendaristice.

Drepturile utilizatorului :

 • dreptul la informare (operatorul este obligat să încunoştinţeze persoana vizată cu
  privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
 • dreptul de acces la date (inclusiv procedura exactă de urmat, adresa de e-mail
  folosită);
 • dreptul de intervenție asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de
  remediere prevăzută în site); orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la
  operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a
  căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau
  inexacte;
 • dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment ca
  datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări
  automate;
 • dreptul de a se adresa justiţiei.
 • modalitatea de exercitare a drepturilor utilizatorilor se va face prin e-mail sau in scris.

 

 

Acest website folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.

Cookie-urile joacă un rol important în facilitarea accesului și livrării multiplelor servicii de care utilizatorul se bucură pe internet, cum ar fi:

 • Personalizarea anumitor setări precum: limba în care este vizualizat un site, accesarea preferințelor vechi prin accesarea butonului ‘’înainte’’ și “înapoi’’.
 • Cookie-urile oferă deținătorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de către utilizatori, astfel încât să le poată face și mai eficiente și mai accesibile pentru utilizatori.
 • Permit aplicațiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri să fie incluse într-un anumit site pentru a crea o experiență de navigare mai valoroasă, mai utilă și mai placută.

Ce este un “cookie”?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut și ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur și simplu“cookie” ) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitara emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.

Exista 2 categorii mari de cookie-uri:

 1. Cookie-uri de sesiune– acestea sunt stocate temporar în folderul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta să le memoreze până când utilizatorul iese de pe website-ul respectiv sau închide fereastra browserului ( ex: în momentul logării/delogării pe un cont de webmail sau pe rețele de socializare).
 2. Cookie-uri persistente– acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (și, în general, depinde de durata de viață prestabilită pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ și pe cele plasate de un alt website decât cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookie-uri plasate de terți) – care pot fi folosite în mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel încât să fie livrată publicitate cât mai relevantă pentru utilizatori.

Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie conține informații care fac legătura între un web-browser (utilizatorul) și un web-server anume (website-ul). Dacă un browser accesează acel web-server din nou, acesta poate citi informația deja stocată și reacționa în consecință. Cookie-urile asigură userilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor: ex – preferințele în materie de confidențialitate online, opțiunile privind limba site-ului, coșuri de cumpărături sau publicitate relevantă.

Care este durata de viață a unui cookie?

Cookie-urile sunt administrate de webservere. Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (session cookies) și nu mai sunt reținute odată ce utilizatorul a părăsit website-ul, iar unele cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acel website (cookie-uri permanente). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi șterse de un utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

Ce sunt cookie-urile plasate de terți?

Anumite secțiuni de conținut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți/furnizori (ex: news box, un video sau o reclamă). Aceste terțe părțti pot plasa de asemenea cookie-uri prin intermediul site-ului și ele se numesc “third party cookies” pentru că nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terți trebuie să respecte, de asemenea, legea în vigoare și politicile de confidențialitate ale deținătorului site-ului.

Cum sunt folosite cookie-urile de către un site.

O vizită pe un website poate plasa cookie-uri pentru:

 • creșterea performanței website-ului;
 • o analiză a vizitatorilor;
 • geotargetting;
 • înregistrarea utilizatorilor.

Cookie-uri de performanță

Acest tip de cookie reține preferințele utilizatorului pe acest site, așa încât nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

Exemple: setările volumului pentru video player, viteza de video streaming cu care este compatibil browserul.

Cookie-uri pentru analiza vizitatorilor

De fiecare dată când un utilizator vizitează un site, softul de analytics furnizat de o terță parte generează un cookie de analiză a utilizatorului. Acest cookie spune dacă ați mai vizitat acest site până acum. Browserul va semnala dacă aveți acest cookie, iar dacă nu, se va genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care vizitează site-ul și cât de des o fac.

Atat timp cât vizitatorul nu este înregistrat pe site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar în scop statistic. Dacă este înregistrat se pot cunoaște, de asemenea, detaliile furnizate, cum ar fi adresa de e-mail și username-ul – acestea fiind supuse confidențialității, conform prevederilor legislației în vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește din ce țară proveniți. Este complet anonim și este folosit doar pentru a targeta conținutul – chiar și atunci când vizitatorul este pe pagina în limba română sau în altă limbă, se va primi aceeași reclamă.

Cookie-uri pentru înregistrare

Atunci când vă înregistrați pe un site, se generează un cookie care anunță dacă sunteți înregistrat sau nu. Serverele folosesc aceste cookie-uri pentru a arăta contul cu care sunteți îngregistrat și dacă aveți permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, se permite să se asocieze orice comentariu postat pe site cu username-ul dvs. Dacă nu ați selectat “pastrează-mă înregistrat”, acest cookie se va șterge automat când veți închide browserul sau calculatorul.

Alte cookie-uri ale terțelor părți

Pe unele pagini, terții pot seta propriile cookie-uri anonime, în scopul de a urmări succesul unei aplicații sau pentru a customiza o aplicație.

De exemplu, când distribuiți (share) un articol folosind butonul pentru rețelele sociale aflat pe un site, acea rețea socială va înregistra activitatea dvs.

Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit unui website să recunoască un browser. Webserverul va recunoaște browserul până când cookie-ul expiră sau este șters.

Cookie-ul stochează informații importante care îmbunătățesc experiența de navigare pe Internet ( ex: setările limbii în care se dorește accesarea unui site; păstrarea unui user logat în contul de webmail; securitatea online banking; păstrarea produselor în coșul de cumpărături)

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezintă punctul central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de știri, vreme, sport, hărți, servicii publice și guvernamentale, site-uri de entertainment și servicii de travel.
 • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – reținerea parolelor, preferințele de limbă ( ex:afișarea rezultatelor căutarilor în limba Română).
 • Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni family mode, funcții de safe search).
 • Măsurare, optimizare și caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex: prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri). Website-urile derulează aceste analize a utilizarii lor pentru a îmbunătăți site-urile în beneficiul userilor.

Securitate si probleme legate de confidențialitate

Cookie-urile NU sunt viruși! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăți de cod, așa că nu pot fi executate, nici nu se pot auto-executa. In consecință, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcții, nu pot fi considerate viruși.

Cookie-urile pot fi totuși folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site cât și pe mai multe alte siteuri, cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt conștiente de acest fapt și in mod constant marchează cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de ștergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Sfaturi pentru o navigare sigură și responsabilă, bazatăa pe cookies.

 • Particularizați-vă setările browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securității utilizării cookie-urilor.
 • Dacă împărțiți accesul la calculator, puteți lua în considerare setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul. Aceasta este o variantă de a accesa site-urile care plasează cookie-uri și de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii navigare.
 • Instalați-vă și actualizați-vă constant aplicații antispyware.
 • Multe dintre aplicațiile de detectare și prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedică browserul de la a accesa website-uri care ar putea sp exploateze vulnerabilitățile browserului sau să descarce software periculos.

Cum pot opri cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit.

Este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau se poate seta browserul să accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, dacă un vizitator nu este înregistat folosind cookie-urile, nu va putea lăsa comentarii.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în meniul Opțiuni /Settings sau în meniul Preferințe / Favorites al browserului.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare:

Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari

 

POLITICA DE RETUR SI GARANTII

Aboneaza-te