• Transport Gratuit la comenzi peste 200 lei
 • Lentile antireflex GRATIS
0

Cosul Tau este Gol

Ochelari de Vedere
 • Ochelari de Soare
 • Lentile de Contact
 • Ochelari de Schi
 • banner ochelari de schi
 • 11 martie, 2021 2 min de citit

  Soarele si ochii tai

  Problemele cauzate de soare sunt un subiect serios. Și, deși majoritatea dintre noi suntem foarte conștienți de efectele pe care soarele le are asupra pielii noastre, daunele pe care le cauzează ochilor noștri sunt adesea trecute cu vederea.

  Deci, înainte de a ieși afară, asigurați-vă că ați luat o pereche de ochelari de soare pentru protecție suplimentară la soare (prescripție sau nu!). Aruncați o privire mai jos pentru a afla mai multe despre lentilele care oferă cea mai bună apărare împotriva razelor UV dăunătoare.

  Să vorbim despre lentile

  Când cumpărați ochelari de soare, rama este de obicei primul lucru care vă vine în minte - dar ce se întâmplă cu lentilele? Fără o protecție adecvată a ochilor, expunerea excesivă la soare poate provoca o serie de simptome care au efecte durabile asupra vederii noastre, ceea ce este destul de grav, având în vedere cât de mult ne bazăm pe ochii noștri.

  Simptomele cauzate de radiațiile UV pot include vedere neclară, durere sau roșeață, sensibilitate la lumină și, în unele cazuri, pierderea temporară a vederii. Dar nu vă faceți griji - Aici intră în joc lentilele de protecție. Am făcut sa fie foarte ușor să găsiți cele mai bune lentile pentru stilul dvs. de vară, care vă va ajuta să preveniți deteriorarea cauzată de expunerea la UV!

  Imagine care arata cum functioneaza protectia la razele uv

  Lentile care raspund la lumina (Heliomate)

  Perfecte pentru cei care sunt mereu în mișcare. Tehnologia de reglare a luminii este o opțiune cu care fara nici un efort treci de la ochelari de vedere la soare, lentila devenind întunecată în aer liber și clară în interior, în funcție de cantitatea de expunere la soare.

  Imagine care arata cum functioneaza lentilele heliomate sau fotocromatice

  Lentile polarizate

  Pentru cei mai mulți, vara înseamnă mai mult timp petrecut afară. Lentilele polarizate fac activitățile în aer liber și mai distractive prin reducerea reflexiilor enervante (și uneori periculoase!) De la apă și drumuri, la zapada si gheata.

  Imagine care arata cum functioneaza lentilele polarizate

  Lentile cu protecție UV

  Ca și protecția solară, dar pentru lentilele tale! Această acoperire invizibilă funcționează prin devierea razelor UV de la soare înainte ca acestea să vă poată deteriora ochii. Gândiți-vă la aceasta ca la o protecție 24/7.

  Sfat pentru stil: Ochelarii de soare mari acoperă mai mult din zona delicată din jurul ochilor pentru o protecție maximă (și chiar mai mult stil). Oh, și nu uitați să vă purtați ochelarii de soare chiar și când este înnorat, sau iarna. Razele UV pot provoca în continuare daune într-o zi innorata.

  Lasa un comentariu

  Comentariul va fi aprobat inainte sa fie publicat.