• Transport Gratuit la comenzi peste 200 lei
 • Lentile antireflex GRATIS
0

Cosul Tau este Gol

Ochelari de Vedere
 • Ochelari de Soare
 • Lentile de Contact
 • Ochelari de Schi
 • banner ochelari de schi
 • 18 mai, 2021 2 min de citit

  Lentile heliomate Hoya Sensity 2

  Orice lumină. Oriunde. Oricând.

  2015 a prezentat utilizatorilor Sensity, confort și versatilitate. Acum, Sensity 2 oferă și mai multe avantaje, tehnologie îmbunătățită și caracteristici superioare, inclusiv o viteză de inchidere/deschidere care este de aproape x2 mai rapidă.

  Sensity 2 se inchide rapid la o nuanță atractivă de lentile de soare de categoria 3 și se deschide mai repede ca niciodată - oferind protecție 100% la toată lumina. Ofera confort, indiferent de climă, sezon sau stil de viață.

  Simte inovatia

  Cunoștințele noastre de top din industrie ne împuternicesc să aducem mai mult clienților. Tehnologia Stabilight oferă o performanță constantă, plus un proces de acoperire cu centrifugă, precis la nivel microscopic pentru o aderență mai bună și de lungă durată.

  Mai mult, Sensity 2 nu compromite stilul sau percepția culorilor - clienții pot purta ceea ce li se potrivește cel mai mult. Oferim trei nuanțe puternice, naturale, dezvoltate de specialiști în culori.

  Pacientul va beneficia de
  hoya_icon_exterior

  Nuanță atractivă de lentile de soare

  hoya_icon_interior

  Se deschide mult mai rapid la interior

  hoya_icon_protectie_uv

  Protectie constanta de 100% impotriva Razelor UV

  hoya_icon_reduce_reflexiile

  Reduce reflexiile

  Lentile heliomate Hoya Sensity Dark

  Iesi in evidenta cu extra performanțe

  Condus, ciclism, pescuit, golf, alergare - Lentilele Sensity Dark sunt grozave atunci când petreceți cea mai mare parte a zilei în aer liber. Lentilele reactive la lumină oferă o inchidere mai mare în aer liber ca reacție la lumina UV și la lumina vizibilă. Se întunecă chiar și în spatele geamului mașinii. Înseamnă că atunci când experimentați lumină super-intensă sau temperaturi ridicate, lentilele Sensity Dark oferă un confort maxim. Și cel mai spectaculos dintre toate: lentilele se deschid rapid pentru a avea o claritate deplină în interior.

  Culoare în afara liniilor

  Alegeți dintre trei nuanțe naturale puternice, care au fost dezvoltate de specialiști în culori pentru a se armoniza cu tendințele lentilelor solare, garantându-vă astfel un aspect contemporan. Există un ton neutru de gri numit „Silver Grey”, un maro „Bronze Brown” mai flambiant și un verde „Green Emerald” plin de viață și ușor intens.

  Pacientul va beneficia de
  estra_inchidere_la_exterior

  Extra inchidere in aer liber

  hoya_icon_reactioneaza_in_masinar

  Se inchid in spatele parbrizului

  hoya_icon_protectie_uv

  Protectie constanta de 100% impotriva Razelor UV

  hoya_icon_reduce_reflexiile

  Reduce reflexiile

  Lasa un comentariu

  Comentariul va fi aprobat inainte sa fie publicat.